Vendégkönyv!

Szívesen várjuk véleményét írjon nekünk!

Responses (28)

 1. Barbara és Gábor
  2016-04-18 at 10:08 · Válasz

  Kedves Polip Band!

  Köszönjük, azt a fergeteges estét, amit életünk nagy napján nekünk és vendégeinknek szereztetek!
  A mai napig mindenkinek ajánlunk Benneteket!

  • polip
   2016-04-18 at 10:26 · Válasz

   Kedves Barbara és Gábor! Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat.Ilyen jó násznépnek könnyű volt jó bulit csinálni.
   Üdv: Mónika és a fiúk.

 2. Enikő és Lali
  2016-04-18 at 17:00 · Válasz

  Kedves Polip Band!
  Köszönjük a szinvonalas zenét,amit az esküvőnkön nyújtottatok.Szò szerint eltáncoltuk a cipőnk sarkát és reggelig mulattunk annyira jòl éreztük magunkat és minden korosztály megtalálhatta a neki tetsző számokat.Szerintem tényleg egy lagzin a jò társaságon és a zenekaron múlik minden!Tovàbbra is ajánlunk mindenkinek titeket!

 3. polip
  2016-04-19 at 11:21 · Válasz

  Kedves Enikő és Lali!
  Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat.Mi is nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a társaság és a hangulat.:-)

 4. Szilágyi Anna
  2016-04-24 at 18:27 · Válasz

  A Krúdy Gyula Gimnázium nevében szeretném megköszönni a fergeteges szalagavatós báli estét!
  Remek volt a hangulat, a zenekar végig gondoskodott arról, hogy mindenki jól érezze magát.
  Köszönjük szépen!
  Az alattunk lévő osztályoknak is csak a Polipot fogjuk ajánlani!

  • polip
   2016-04-25 at 10:42 · Válasz

   Kedves Anna és végzős diákok!
   Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat.Egy kicsit megijedtünk, hogy mit is fogunk játszani most tizenéves fiataloknak, de örömmel tapasztaltuk, hogy a generációs különbségek ellenére nagyon jól fogadtátok a műsort és gyakorlatilag a mai zeneszámok mellett a retro dalokat is kívűlről fújtátok és szórakozatatok rá.
   Mégegyszer köszönjük.Számunkra is emlékezetes marad ez az este.
   Üdv: Mónika és a polipos fiúk.

 5. Lillus és Peti
  2016-05-03 at 08:42 · Válasz

  Kedves esküvőjüket szervező ifjú párok,
  a hétvégén tartottuk a mi nagy napunkat, melyhez hívtuk a Polip együttest. Már az egyeztetéskor is éreztük a segítőkészséget, a bájt, és a vidám hozzáállást az alkalomhoz. Rengeteg tapasztalatukkal nagy segítséget nyújtottak a szervezésben. A mi 68fős lagzink hajnal 4-ig tartott, nagyon elégedett volt a násznép egésze. Gyönyörű tiszta hangok, hibátlan zeneválogatással, és nagyon cuki harmóniában a ruhákkal. Köszönjük, hogy együtt ünnepelhettünk, s reméljük, hogy még nagyon sokszor táncolhatunk a zenétekre. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!
  Ölelünk titeket szeretettel:
  a “mosolygós menyasszony” és a “csókkirály” 🙂

  • polip
   2016-05-03 at 11:27 · Válasz

   Drága Lilla és Peti!
   Még a könny is a szemebe szökött.Először a meghatódottságtól, hogy ilyen véleményt írtatok rólunk, másodszor a nevetéstől.Tényleg Te voltál a megtestesült pozitív, bájos, mosolygós menyasszony.Bár korban nagyon összetett volt a násznép, élveztük, hogy mindenre mindenki vevő volt; legyen az Korda, Koncz Zsuzsa vagy éppen Wellhelló vagy Ocho Macho.Mi is jól éreztük magunkat, szezonindító esküvőnek nem is kívánhattunk volna jobbat.Mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánunk, szeressétek egymást és vigyázzatok magatokra! Puszi : Mónika és a polipos fiúk.( Tibi, Tomi, Jani és Attila.) 🙂

 6. Réka és Tamás
  2016-05-12 at 14:51 · Válasz

  Kedves Zenekar!
  Soha nem feledjük el, hogy milyen fergeteges hangulat lehetett a nagy napunkon Nektek köszönhetően! Nehéz 150 ember ízlésének eleget tenni, de Nektek sikerült! Mindenkinek jutott talpalávaló! 🙂 Csupa pozitív visszajelzést hallottunk a lagzinkról, a zenét pedig mindenki kiemelte! Azóta is nagy szeretettel ajánlunk Benneteket minden jegyespár ismerősünknek! 🙂 Azt pedig külön köszönjük, hogy kérésünkre egy extra számot megtanultatok, hihetetlen élmény volt számunkra! További sok sikert kívánunk a munkátokhoz, hogy még sok esküvőt tehessetek felejthetetlenné!!!!

  • polip
   2016-05-12 at 15:31 · Válasz

   Kedves Réka és Tamás! Köszönjük a kedves gondolatokat.A szüleitek részére megtanult extra szám, nekünk is különleges volt és elég nagy kihívás, de látni az örömszülők arcán a meglepődést és boldogságot, felejthetetlen marad. Azóta megszületet kislányotokhoz gratulálunk, mindhármótoknak további jó egészséget és boldogságot kívánunk!( Szoktunk mondai: ” Már nem játszottunk hiába.” 🙂 ) Puszi : Mónika, Tibor, János, Tamás és Attila.

 7. Katinka és Barna
  2016-05-16 at 20:05 · Válasz

  Kedves Zenekar!
  Még egyszer szeretnénk megköszönni a különleges estét, amit nekünk szereztetek a nagy napon! Különösen, hogy még plusz dalokat is megtanultatok és előadtátok velem. Fantasztikus élmény volt. Remélem még találkozunk, akár a hangszerek mögött is.
  További sikeres éveket kívánunk!
  Barna és Katinka

  • polip
   2016-05-17 at 11:00 · Válasz

   Kedves Katinka és Barna! Köszönjük szépen, nekünk is nagy élmény volt az esküvőtök és az, hogy ilyen dologgal kedveskedtél Katinkának….és nem is akárhogy!!!:-)
   További sikereket kívánunk és legyetek nagyon boldogok! Üdv: a POLIP. 🙂

 8. Verus és Erik
  2016-08-03 at 14:49 · Válasz

  Kedves Polip Zenekar!
  Nagy elvárásokat támasztottunk az esküvői zenekarunkkal szemben, melyet a Polip messze felülmúlt. Felejthetetlen élmény volt életünk napja, egy hajnalig tartó rendkívüli bulival, amit máig emleget a násznép valamennyi tagja! Köszönjük!

  • polip
   2016-08-13 at 15:59 · Válasz

   Kedves Verus és Erik! ( Riki )

   Mi köszönjük. 🙂 Számunkra is emlékezetes maradt ( némi technikai gikszer után ) a rendkívűl jó hangulat, a lazaságotok és Riki szenzációs gitárszólója.
   Mindent köszönünk és hosszú, boldog együtt töltött éveket kívánunk nektek!
   Üdv: Mónika és a fiúk.

 9. Ági és Peti
  2016-08-21 at 09:26 · Válasz

  Kedves Polip Zenekar!

  Nagyon köszönjük, hogy a nagy napunkat felejthetetlenné varázsoltátok. A zenei összeállítás tökéletes volt, tényleg minden korosztály igényeit kielégítette. Külön köszönjük, hogy apró, spontán felmerülő szervezésbeli problémáknál is azonnal segítséget kaptunk. A buli fergeteges volt, a vendégek és mi is nagyon jól éreztük magunkat.
  Köszönettel és szeretettel,
  Ági és Peti

  • polip
   2016-08-24 at 11:06 · Válasz

   Kedves Ági és Peti!
   Örülünk neki, hogy ennyire távol az otthonotoktól is sikerült emlékezetessé tenni a nagy napot!
   Nem volt nehéz ilyen jó társaságnak játszani, akik 80%-ban a 20-30-as korosztályhoz tartoztak, tehát nekünk valóban csak ” bulit” kellett csinálni.Szuper volt minden.A kis ajándék pálinka elfogyott, a paprikát őrizzük. 🙂 Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

 10. Kovács-Pekk Petra
  2016-10-06 at 21:20 · Válasz

  Kedves Polip Zenekar!

  Életünk legszebb napján olyan csodás élményt szereztetek nekünk, amire mindig emlékezni fogunk. A vendégsereg az ország minden pontjáról magasan kiemelte a Ti szakértelmeteket és tehetségeteket. Az egyik legszínvonalasabb és legkedvesebb zenekar Ti vagytok! Mindenkinek ajánlani tudlak Titeket! Nekünk Ti vagytok A ZENEKAR! Köszönünk mindent 🙂

  • polip
   2016-10-11 at 12:19 · Válasz

   Kedves Petra És Gergő!

   Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat.Nagyon jó kis csapat jött össze az “ország minden pontjáról” és ahogy mondani szoktuk, jó csapatnak könnyű játszani, hiszen inspirálnak minket. A tietek ilyen volt.Minden évben vannak esküvők amikre zsívesen emlékszünk. Ez az volt. 🙂 Legyetek nagyon boldogok és vigyázzatok egymásra! Üdv: Mónika és fiúk.

 11. Petra és Gergő
  2016-10-06 at 21:22 · Válasz

  Kedves Polip Zenekar!

  Életünk legszebb napján olyan csodás élményt szereztetek nekünk, amire mindig emlékezni fogunk. A vendégsereg az ország minden pontjáról magasan kiemelte a szakértelmeteket és tehetségeteket. Az egyik legszínvonalasabb és legkedvesebb zenekar Ti vagytok! Mindenkinek ajánlani tudlak Titeket! Nekünk Ti vagytok A ZENEKAR! Köszönünk mindent 🙂

 12. Nagy-Belicza Zsuzsanna
  2017-06-09 at 15:13 · Válasz

  Kedves Polip Zenekar!
  Egy esküvő során a zene a hangulat alappillére. Már az első telefonhívásnál tudtuk, hogy a Polip zenekar tökéletes választás lesz. Az egész násznép hatalmasat bulizott és mindenki dícsérte a szakértelmeteket.
  Nagyon szépen köszönjük!
  Zsu és Oti

  • polip
   2017-06-12 at 08:46 · Válasz

   Kedves Zsu és Oti!

   Rendkívűl aranyos párt ismertünk meg bennetek; a násznép pedig rendkívül befogadó és ” minden evő” volt.Hálás, mulatozni szerető vendégseregnek könnyű zenélni.
   További nagyon jó egészséget kívánunk nektek!
   Mónika és a fiúk.

 13. Gabi & Zoli
  2017-08-20 at 07:43 · Válasz

  Kedves Polip Music Band !!!

  A zenekarnak szeretnénk ezúton is megköszönni, hogy életünk egyik legfontosabb eseményét a legszebbé varázsoltátok!
  Azóta is érkeznek hozzánk a násznéptől ehhez hasonló dicséretek: “Remek esküvő volt és a zenekar is mennyire jól játszott!” “Hol találtátok Őket? “, “Eszméletlen jó volt az együttes!” és ehhez hasonlók.
  És valóban állítom egy esküvő sorsa a zenészek kezében van. Profi zenészek, profi munkája volt!!! Ezúton még egyszer köszönjük szépen és kívánunk még sok ilyen jól sikerült lagzit! Remélem még összefutunk az életben.
  Janinak külön köszönöm a gitár duózást 🙂

  Gébi és Zoli

  • polip
   2017-08-21 at 09:13 · Válasz

   Kedves Gabi és Zoli!

   Köszönjük megtisztelő hozzászólásotokat és az elismerő szavakat.
   Még az esküvő megkezdése előtt felvettünk magunkról egy fotót a facebookra azzal a kísérő szöveggel,hogy” Egy kellemesnek ígérkező péntek este”. És tényleg az volt.
   Egy hihetetlen kedves, szimpatikus párt ismertünk meg bennetek.A násznép is nagyon befogadó volt minden zenére és játékra 🙂 Jani külön örül ha a vőlegény veszi a léggitározásos poént….és te ilyen voltál.Ezúton is kívánunk nektek nagyon sok boldogságot és jó egészséget! ( kedves szüleiteknek is )
   Reméljük még találkozunk veletek. 🙂

   Üdv : Mónika és a fiúk.

 14. Andrea & Sándor
  2018-06-25 at 15:24 · Válasz

  Kedves Polip Music Band !!!
  Nagyon régóta ismerjük egymást, a mi nagy napunkra is fantasztikusak voltatok. Nekünk ismételten nem okoztatok csalódást, a vendégeinket is elbűvöltétek. Kapjuk az elismerő szavakat, nagyszerű lakodalmunk volt, és ezt természetesen nektek köszönhetjük. Örök hála mindezekért. További jó egészséget kívánunk és természetesen mindenkinek hálás szívvel ajánlunk benneteket.
  Kedves lagzira készülő Párok! Hozzátok itt azért szeretnénk szólni, mert a mai világban elterjedt szokás, hogy sztárvendégeket hívnak, nos ha a Polip Music Band-et választjátok oda garantálom nem kell sztár vendég, mert ott a Zenekar lesz a sztár.

  • polip
   2018-06-26 at 09:34 · Válasz

   Kedves Andrea és Sándor!
   Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, az elismerést és azt a ritka figyelmességet, amit a felcímkézett, személyre szóló bor képében kaptunk tőletek.
   Biztos, hogy nagyon sokáig fogjuk őrizni szép emlékként az esküvőtöket.
   Ritka és jóleső pillanat volt az is, ahogy a vendégek a vacsora alatt velünk együtt énekeltek mindenegyes dalt.
   És a hangulat!!!! Egy mindenre vevő, mulatni és táncolni szerető násznéppel találtuk szembe magunkat, ami ugye inspriráló egy zenekar számára.
   Mindent köszönünk.Legyetek nagyon boldogok!!!Puszi: Mónika, Tibor, János, Attila és Tamás

 15. Név (*)Szandra & Péter
  2018-07-27 at 07:19 · Válasz

  Kedves Polip Music Band!

  Szeretnénk Nektek ezúton is megköszönni, hogy tökéletessé tettétek a mi nagy napunkat. A hangosítástól a játszott zenéig egyszerűen minden fantasztikus volt.
  Az összes vendég hallott kedvére való dalokat, és mi is hatalmasat buliztuk a retro és mai slágerekre. Nem is beszélve arról, hogy Péter a léggitár tudását is bemutathatta a násznépnek, és János papa is rophatta a kedvenc sramli számaira.
  Nincs olyan zenekar, aki ezt utánatok tudja csinálni.

  Még egyszer nagyon köszönünk mindent, az elérhetőségeiteket pedig már minden házasodni készülő barátunknak megadtuk! 😉

  Szandra & Péter

  • polip
   2018-08-01 at 08:39 · Válasz

   Kedves Szandra és Péter!

   Nekünk is feledhetetlen marad az esküvőtök….és nem csak erre az évre.
   Kezdve onnan, hogy miután az esküvő előtt egy órával leszakadt az ég, a szertartásra ragyogóan kisütött a nap és tökéletes körülmények között tudtatok örök hűséget fogadni egymásnak.Szeretnek benneteket odafennt is.
   A léggitározásra sem vevő ám minden vőlegény, de Péteren látszott, hogy benne lesz egy kis mókában. 🙂
   Szandi egész estés mosolygása pedig bearanyozta mindenki napját.
   Köszönjük a kiajánlásokat.
   Reméljük fogunk még valahol, valamilyen rendezvényen találkozni.
   Legyetek nagyon boldogok!!!
   Üdv: Mónika és a polipos fiúk.

Írjon véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to Top