Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Az 1981 óta működő, megyeszerte ismert POLIP együttes két tagja Csernák Tibor és Turik János elhatározta, hogy  művészeti tevékenységük végzésére céget alapít. Mivel mindketten szerették és ismerték a hangszereket, így Kisvárdán létrehoztak egy parányi hangszerboltot, ami ezen a környéken hiánypótló volt.

Az üzlet megnyitásával az volt a céljuk, hogy – némi hangszerüzleti előzmény hatására – a maguk és családjuk számára próbáljanak meg kialakítani egy olyan megélhetési lehetőséget, mely hétköznapokra elfoglaltságot ad, valamint zenészek, tanulók, közületek részére zenei eszközökből ellátást biztosít.

Nagyon hamar kiderült, hogy a terv életképes.Így az 1997.04. 02-i kezdést követően, már 2000.08.04-én egy jóval nagyobb üzletbe költözött a cég, amely jelenleg is működik Kisvárdán 120 négyzetméteren.

A cégvezetők szorgalmának, és kitartásának köszönhetően a POLIP név ismertté vált országosan is, és az üzleti partnerek körében elfogadott lett. Ez tette lehetővé, hogy 2001 őszén Nyíregyházán a Bocskai u. 9 sz. alatt bővüljön a telephelyek száma egy / 50+ 40 négyzetméteres / újabb bolttal. E közben a cég másik  fő tevékenységi köre, a művészeti ágazat sem merült feledésbe, mert a 3 fős alapzenekart 2005 januárjától egy 5 fős élőzenekarrá fejlesztették a tagok, amely sikeresen működik. 2008-tól egy még nagyobb üzletben várjuk vásárlóinkat a Bocskai út 9. szám alatt!

A hosszú távú célkitűzésekben, saját tulajdonú üzlethelységek megvásárlása, kialakítása, esetleg egy következő üzlet megnyitása és egy zeneház komplexum létrehozása szerepel. Ezentúl a POLIP Band fejlesztése és műsor-koncertszerű müködtetése a terv
.

Ismerjen meg minket

Csernák Tibor – Nyíregyházi Üzletvezető

Csernák Tibor, a Polip Music Kft. nyíregyházi üzletének vezetője, a nap túlnyomó részében elérhető telefonon (06-30/915-1785), vagy személyesen, az üzletben. Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzá.

Nagy tapasztalatokkal rendelkezik az egyes hangszermárkákat illetően, hiszen zenekari múltjának köszönhetően volt alkalma közeli ismeretséget kötni az egyes hangszerekkel. Több hangszeren játszik, szívesen segít az eszközök szakszerű használatát illetően.

Oktatói és vezetői tapasztalata garancia arra, hogy minden kedves vásárlónk, az igényeinek és természetesen pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást találja meg nálunk. Így reméljük, hogy visszatérő ügyfeleink között köszönthetjük hamarosan Önt is!

Csernák Mónika – Nyíregyházi Üzlet Munkatársa

Csernák Mónika, vállalkozásunk nyíregyházi üzletének munkatársa. Gyermek hangszerek, zeneiskolai és ének-zene kották, gyermek oktatási módszereket illetően, keressék bátran, hiszen gyakorló édesanyaként csak a legjobbat fogja ajánlani a csemetéknek.

Korán, gyermekkorában kapcsolatba került a zenével, így több hangszer rejtelmeibe is belekóstolt. Tapasztalatait zenekari keretek között mélyítette el, a Polip Music Band egyik frontembere.

Szakértelmével, figyelmességével, és szakmai tapasztalatával, hasznos segítője az Önválasztásának, ami a bő választékot tekintve nem is olyan egyszerű feladat. Ritmus és fúvós hangszerek tekintetében keresse őt!

Szécsi Norbert – Nyíregyházi Üzlet Munkatársa

Szintén a nyíregyházi üzletünk munkatársa Szécsi Norbert, aki csapatunk legfiatalabb tagja. Kora ellenére, már ő is évtizedes zenei múltra tekint vissza. Az L.K. Beat zenekar oszlopos tagja, zeneszerző, dalszövegíró.

Studió vezetőként óriási tapasztalatokra tett szert a modern technikákat illetően, hasznos információkat és segítséget tud nyújtani az egyáltalán nem egyszerű választásban az amatőr, a komolyabb házi és a profi stúdiók részére egyaránt.

Elektronikus hangszereken játszik elsősorban, így azok is emberükre akadnak üzletünkben, akik eme terület iránt érdeklődnek. A nap legnagyobb részében, munkaidőben elérhető boltunkban, forduljon hozzá bizalommal!

Turik János – Kisvárdai Üzletvezető

Turik János, a Polip Music Kft. kisvárdai üzletének vezetője, a nap túlnyomó részében elérhető telefonon (06-30/963-8320), vagy személyesen, az üzletben. Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzá.

Tekintélyes zenekari múlttal rendelkezik (Nevada, Polip), az elektromos és akusztikus gitárok szakavatott ismerője, valamint kiemelt művészeti engedéllyel rendelkező gitáros. Mindezek mellett a billentyűs hangszerek sem állnak távol tőle.

Zenekaraiban, a hangosítási és a keverési feladatokért felelős személy, így a modern stúdiótechnika területén esetleg felmerülő kérdéseiben is segítségre számíthat. Térjen be hozzánk, és ismerje meg személyesen is ügyvezetőnket!

Turik Jánosné (Anette) – Kisvárdai üzletünk munkatársa

Cégünk legújabb dolgozója, aki ületi tapasztalataival, jó kereskedői szemléletével segíti mindkét boltunk működését.

A gazdasági ügyek intézéséből és a közvetlen eladásból is kiveszi a részét, valamint megújult alapboltunk kialakításába is fontos szerepet játszott. Valamennyi ügyes-bajos dolgokkal forduljanak hozzá bizalommal, nem marad elintézetlen.

Back to Top
wholesale mlb jerseys jersey for cheap