Qu-24-Chrome-Top
AH-QU24AH-QU24_altpic_1AH-QU24_altpic_2AH-QU24_altpic_3AH-QU24_altpic_4AH-QU24_altpic_5AH-QU24_altpic_6AH-QU24_altpic_7AH-QU24_altpic_8AH-QU24_altpic_9

Allen&Heath Qu24 digitális keverő

769.000 Ft

Előre utalással a szállítás INGYENES!

Utánvét esetén pénzkezelési költséget számítunk fel!

25.001-30.000 Ft-ig    +550 Ft

30.001-60.000 Ft-ig    +1.000 Ft

60.001-100.000 Ft-ig  +1.300 Ft

100.001-500.000 Ft-ig +1.580 ft

 

Beszállítónknál készleten,rendelhető, hívj

Üzlet, állapot:
Kisvárdán, Nyíregyházán, Új termék

NYÍREGYHÁZA
Tel.: 06-42/400-145
Mobil.: 06-30/915-1785
Fax.: 06-42/400-145
E-mail: info@polipmusic.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 10:00 – 18:00
Szombat: 09:30 – 12:30
Vasárnap: ZÁRVA

Cím: 4400, Nyíregyháza, Bocskai u. 9.

KISVÁRDA
Tel.: 06-45/421-525
Mobil.: 06-30/963-8320
Fax.: 06-42/421-525
E-mail: polip@invitel.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 09.00 – 17.00
Szombat: 09.00 – 12.30
Vasárnap: ZÁRVA

Cím: 4600, Kisvárda, Krucsay Márton u. 2.

Üzletünkben fizethet Bankkártyával is!

Termékleírás

 • 24 Mono Mic / vonal bemenet (TRS + XLR)
 • Előhívható AnaLOGIQ TM előerősítő
 • 3 sztereó bemenet (TRS)
 • 20 Mix kimenetek (XLR)
 • 2 sztereó csoportok (átkapcsolható Mix mód)
 • Akár 9 Monitor Keverékek (4 mono + 5 sztereó)
 • 2 sztereó Matrix-bínját
 • 4 FX motorok
 • 4 dedikált FX küld / Returns
 • 4 némítás Csoportok
 • 4 DCA Csoportok
 • AES Digital Out
 • 32 × 30 USB audio interfész
 • dSNAKE TM Remote audio port
 • 25 Motor Faders
 • 800 × 480 érintőképernyő
 • 10 Soft Keys
 • Vágás, polaritás, HPF, kapu, insert, 4-sávos PEQ, kompresszor, delay minden bemeneten
 • Insert, 4-sávos PEQ, 1/3 oktáv GEQ, kompresszor, delay minden kimenetek
 • Automatikus mikrofon Mixer
 • Csatorna Ducker minden bemeneten
 • ProFactory Mic Presets
 • iLive FX Könyvtár
 • Beépített jelgenerátor
 • RTA a Peak sáv jelzéssel
 • Spectrogram segítő visszacsatolási és beltéri akusztikai
 • Qu-Drive Közvetlen többsávos felvétel / lejátszás USB-meghajtók
 • DAW MIDI
 • Qu-Pad iPad App
 • Qu-You iPhone / Android személyi ellenőrző alkalmazás
 • Qu-Control szabható iOS app egyszerű vezeték nélküli vezérlő
 • Kompatibilis ME Személyi Keverőrendszer
 • Nagy kontraszt metálfényezés ellenőrzések megfelelő prémium GLD Chrome-sorozat

Qu V1.9 Infografika Web_533

QU ÖKOSZISZTÉMA

Qu sokkal többet kínál, mint csupán egy mixer. Qu egy egész ökoszisztéma Remote AudioRacks lehetővé I / O kell elhelyezni, ahol szükség van rá, ME Személyes keverők bővülő monitor mixek, és lehetővé teszi az egyszerű, időtakarékos helyi szabályozás, Qu Apps teljes körű távoli telepítést és vezeték nélküli keveredés a színpadon, vagy bárhol máshol a helyszín, ProFactory Mic előre beállított, hogy gyorsítsák fel a felkészülési idő, és biztosítja a legjobb hangminőséget biztosít, valamint USB felvétel és DAW integráció hatékony munkafolyamat optimalizálása egy központi eszköz.

ANALOGIQ TM ELŐERŐSÍTŐ

Qu-24 jellemzői huszonnégy AnalogiQ TM digitálisan vezérelt előfokokat előrehaladott nullátmenet felderítése és egy padless 1dB-lépésben erősítés fázisban, amelyeket szorosan rokon a DSP az optimális nyereség pontosság és audio átláthatóság. Az analóg jel elfogott magas szintű, alacsony késleltetésű 24bit analóg-digitális átalakítók, és illeszkedik a 24 bit digitális-analóg átalakító, amely a kívánt kiváló minőséget. A AnalogiQ TM előfok már finomított hez kiváló átláthatóság minimális torzítás és egy ultra-alacsony zajszinttel, a meleg, a zenei hang, hiányzik néhány digitális konzolok.

Qu-24_Analogiq_Feature

A KEVERÉSI EXPERIENCE

Miután hatalmas feldolgozási teljesítmény és fejlett funkciókat számít semmit, ha nem tudja elérni az ellenőrzések amire szüksége lehet egy pillanat alatt. A 800 × 480, True Color érintőképernyő és a hozzá tartozó forgó jeladó képezik szívében Qu-24 felülete, amely szuper-gyors hozzáférést biztosít az összes beállítás és paraméterek. Dedikált gombok és a képernyő lapokat gyorsan elvezeti Önt, hogy a mérő és RTA kilátás, FX állványok, csatorna feldolgozása, USB audio vezérlő, jelenetek, a beállítási menüket és még sok más. Kiegészítve az érintőképernyő a SuperStrip – egy sor egyfunkciós fizikai ellenőrzések azonnali hozzáférést szerezni, HPF, 4 sávos PEQ, kapu, kompresszor, EQ kiegyenlítését és serpenyőben. A képernyő áttekintés következik az is az ellenőrzési elfordul.

EGY CSATORNA / ONE FADER

Qu-24 rendelkezik egy fader per mono bemeneti csatorna és kevesebb fader rétegek egyszerűbb, gyorsabb munkafolyamat. Egyes digitális keverők nem kínálnak fader per fizikai bemenetet, vagyis be kell lépnie egy további réteget fader irányítani ezeket a csatornákat. Ez zavaró lehet, és időigényes. Mert minden mikrofon bemenet kerül bemutatásra saját fader gyors, egyszerű ellenőrzés, ez teszi Qu-24 tökéletes keverő először konvertálja az analógról a digitális és a nem kényelmes dolgozni több réteg fader.

Qu-24 Chrome 1ch 1fader

Qu_Chrome_Total_Recall_Feature

AZ EMLÉKMÁS

Igaz digitális keverés szól, hogy képes menteni, és felidézni Jelenetek (pillanatfelvételek) a gombnyomásra. Qu képes tárolni akár 100 teljes Jelenetek visszahívás és csatornák vagy keverékek biztonságossá tehető felülírását. Qu-24 területén 25 motoros ALPS fader, 24 lehetővé teszi az azonnali hozzáférést biztosít az összes bemeneti csatorna és a mesterek több mint 2 réteg, és egy dedikált mester fader dinamikusan követi a Mix kiválasztása. Egy harmadik felhasználó által megadott egyéni réteg számára elérhető ad-hoc szalag elrendezés, ahol bármilyen kombinációja bemenetek, effekt küldő FX Returns, a DCA és Mix mesterek lehet hozzárendelni.

PROFACTORY MIC PRESETS

Allen & Heath összeállt vezető mikrofon gyártók és a felső mérnökök Audio-Technica, Sennheiser, Shure és így EQ Könyvtár előre beállított számos népszerű és ipari szabvány mikrofonok. Presets ének, elektromos gitár, akusztikus gitár, dob, réz és fafúvós már lelkiismeretesen elkészített, hogy felajánlja a lehető legjobb kiindulópont a forrás és a mikrofon a választás. Akár egy lelkes amatőr, vagy egy tapasztalt profi, akkor kap munkát gyorsan és egyszerűen, értékes időt takarít meg, így lehet koncentrálni EQ’ing a forrás és a helyiség akusztikáját.

Töltse ProFactory beállított könyvtárak itt:

shure_logosennheiser_logoat_logo_200

ICON_ProFactory-MicPreset_web

Qu-16_iLive-FX

ILIVE FX

Qu-24 dinamikája és FX algoritmusok származnak FX általunk használt iLive pro touring sorozat. Néhány a világ legelismertebb hangmérnökök használatát választotta iLive FX turnén előnyben részesíteni a top-end plug-inek és a külső FX egység. Qu-24 rendelkezik 4 sztereó iLive FX motor, mely szeretettel ügyes emulációkban legendás klasszikus reverb, lakópark zengetők, késések, modulátorok, flangers és így tovább. Az FX könyvtár képes nőni a jövőbeni firmware kiadások. FX visszakerülnek a mix dedikált visszatérő csatorna, így te nem lógok a monó és sztereó bemeneti csatorna. Mindegyik sztereó FX Return egy dedikált 4 sávos PEQ.

Tudjon meg többet a deviza és feldolgozás Qu

TÖBB KEVERÉK, NAGYOBB RUGALMASSÁG

CSOPORTJAI

Qu-24 rendelkezik 2 sztereó helyettesített, amely lehet használni, mint alcsoportok a fő LR mix csoportos szint és feldolgozás, például a buss-tömöríteni egy teljes dobfelszerelést, vagy megszelídíteni több kitűzőmikrofon mikrofonok egyetlen grafikus EQ. Csoportok is lehet kapcsolni Mix mód, hogy további kimenetek monitor mixek.

 

A MÁTRIX

Qu-24 hozzáteszi további 2 sztereó kimenet Matrix felszerelt, teljes feldolgozása a konzolhoz kiterjedt I / O. A Mátrix egy „keverő egy keverőben”, tápláljuk bármilyen kombinációja csoport 1-4, Mix 1-10, és a fő LR. Ezt fel lehet használni, hogy egy adás takarmány, a felvétel mix, vagy ismétlődő fő kimenetek késleltetési halom, kitölti vagy terület hangszórók ahol a független grafikus EQ és késleltetés van alkalmazva.

Qu_Chrome_Qu-Drive_Feature

QU-DRIVE

Qu-24 rendelkezik egy beépített többsávos felvevő USB, amely 18 csatorna 48 kHz-es, 24bit felvétel és lejátszás egyenesen / az USB kulcsot vagy merevlemezt. Rögzítése többsávos felvételeket a show még soha nem volt ilyen egyszerű. A választható sztereó pár lehet rögzíteni mellett 16 Mono csatornák, és a többsávos audió lehet lejátszani a 16 mono bemenet plusz ST1. Ezen felül, Qu-meghajtó is biztosít sztereó felvétel patchable bármely pár Mix kimenetek, a Main LR (pre, postai úton, vagy össze kell mono) vagy akár a PAFL busz, 2- pálya sztereó lejátszás ST3.

AUTOMATIKUS MIKROFON MIXER (AMM)

AMM létfontosságú alkalmazások, mint például konferenciák, találkozók és vitafórumok, ahol számos mikrofonok nyitottak ugyanabban az időben. Csökkentése a háttérzaj és minimalizálva a visszacsatolás, az automatikus mikrofon keverő segíti a mérnök kezeli a szintje több mikrofon bemenet, biztosítva, hogy az egyes hangsugárzók hozzájárulása tisztán hallható. A D-Classic dinamikus erősítés megosztási algoritmus által inspirált ipari szabvány automixers. Akár 16 mikrofon forrás keverhető egyszerre, minden csatorna, amelynek prioritást beállítani, amely meghatározza a „tömeg” a teljes rendszer nyereséget.

Qu-Chrome-AMM

Win DAW vezérlő

MAC OS ÉS WINDOWS DAW INTEGRÁCIÓ

Qu-24 beépített audio interface stream akár 32 választható pályák a Mac vagy PC, és visszatér a számítógép egyszerűen rendelni a bemeneti csatornák. Az interfész osztály kompatibilis a Mac OS X és ezzel valóban plug „n play és el fogják ismerni, azonnal bármely DAW támogató Core Audio, beleértve a Logic, Cubase, Reaper, és a Pro Tools. ASIO és WDM kompatibilis illesztőprogram a Windows számítógépeken. Standard MIDI vezérlés tunnelezett USB-kapcsolaton keresztül, így feltérképezni a fader a számokat a kedvenc DAW. A DAW vezérlő illesztőprogram a könnyű telepítést és emulációs Hui vagy Mackie protokollok a Mac OS X és Windows rendszerek.

 

QU ALKALMAZÁSOK NAGYOBB VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLŐ

Adjuk hozzá a teljes értékű Qu-Pad app iPad a Qu-24 és nyugodtan EQ, és keverjük össze a monitorok a színpadon, kóborolhassunk a helyszín beállítása közben a PA, és keverjük össze a show-tól a szíve a közönséget. Qu-Pad csatlakozik a keverő Wi-Fi és ad azonnali hozzáférést biztosít az összes élő keverési paramétereket és beállításokat. Több információ.

Qu-You lehetővé teszi akár hét előadóművészek irányítani a saját monitor mixek bármilyen iOS vagy Android készülék, és felszabadítja a mérnök, hogy összpontosítson összekeverjük a közönséget. Több információ.

Qu-Control egy testre szabható iOS app, hogy egy egyszerű felület a nem technikai felhasználók, hogy ellenőrizzék a lényeges paramétereit Qu keverők, amikor műszaki üzemeltetői nem fordítva. Több információ.

Alkalmazások megkövetelik a kapcsolat a Wi-Fi router vagy hozzáférési pont a keverő Hálózati port.

DSNAKE REMOTE AUDIO ÁLLVÁNYOK

Qu-24 egy önálló keverő, így ha már van az analóg kábelek te jó menni. Ha arra gondol, kereskedelmi réz többmagos egy Cat5 digitális kígyó, Qu-24 beépített dSNAKE port akkor a jövő tekintetében, amely lehetővé teszi a kapcsolatot a távoli AB168, AR2412 vagy AR84 stagebox. dSNAKE a mi saját hálózati megoldás, magasztalás közlekedési látencia csupán 105us felett kábel fut akár 120m / 390′ . Tehát ha összekeverjük élőhangban front leadhatja I / O a színpadon, és futtatni egy Cat5 kábelen vissza a Qu-24 a mix helyzetben.

Tudjon meg többet a dSNAKE ™ audiorendszer állványok

ME SZEMÉLYI KEVERŐRENDSZER

Qu-24 teljes mértékben kompatibilis a ME Személyi Keverőrendszer. Bármennyi ME-1 személyes keverők lehet láncolni a dSNAKE TM port (vagy egy AR2412 stagebox ha van egy csatlakoztatott dSNAKE TM port). Minden előadó adható szabott felett a saját mix, így a mérnök tud összpontosítani a közönség élményt.

Tudjon meg többet a ME Személyes keverő rendszerek

ME-1_Custom_Naming

Qu-24 Chrome-Bal oldali

DIGITÁLIS KEVERÉS ÁTFORMÁLT

Készült 18 gauge, hidegen hengerelt acél Zintec, Qu jellegzetes kerettel tervezték szilárdság és merevség. Tettünk kimondhatatlan dolgokat, hogy az alváz a laborban, és ez tett mindent, amit dobott rajta – sőt hogy rátaposott a mi rezidens ex-tank parancsnok!

Csend értékes árucikk az élő vagy stúdió környezetben, ezért senki nem akar ezek a pillanatok a csend által tönkretett búgó érkező mix helyzetben. Qu karcsú profilja generál optimális légáramlást a mixer, így nincs szükség semmilyen rajongók.

 

FEGYVERES TÖVIG

Qu-24 van ellátva 5 magok nagy hatásfokú ARM mag feldolgozás, dedikált ARM magokat futtató érintőképernyős kijelző és a felszíni, USB streaming, Qu-Drive többcsatornás USB felvétel / lejátszás, Ethernet és fader automatizálás. Közöttük az ARM magokat state-of-the-art feldolgozó, párhuzamosan működő szállít széleskörű ellenőrzési, instant-on működését, és villámgyors választ.

A keverő DSP farm kihasználja a következő generációs kétmagos DSP. A Qu DSP architektúra, változatos bitmélységét szabott egyedi algoritmusokat, 48 bit kritikus EQ funkciók és a 56 bites akkumulátor a mix busz ahol igazán számít, így minden apró a hang rögzíthető a végső mix.

Qu-16_ARMed-to-the-Hilt

kiegészítők

AR2412 – 24 bemenet, 12 kimenet AudioRack a dSNAKE csatlakozás és bővítő port személyes ellenőrzés.
AR84 – 8 bemenet, 4 kimenet AudioRack a dSNAKE kapcsolatot.
AB168 – Hordozható, strapabíró 16 bemenet, 8 kimenet stagebox a dSNAKE csatlakozás és bővítő port személyes ellenőrzés.
AH9650 – 100m dobját EtherFlex Cat5 reteszelő Neutrik Ethercon csatlakozók.
AH9981 – 50m dobját EtherFlex Cat5 reteszelő Neutrik Ethercon csatlakozók
AH9651 – 20m Neutrik EtherFlex Cat5 reteszelő Neutrik Ethercon csatlakozók.
LEDLamp – változó fényerő 18” alakú lámpa.
AP9458 – Takaró Qu-24.

Back to Top
cheap jerseys from china wholesale nfl jerseys