Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Behringer CMD STUDIO 2A DJ kontroller (Használt cikk)

Ár:
22.000 Ft
Egységár: 22.000,00 Ft/db
Használt!
Elérhetőség: Raktáron
KISVÁRDA üzletben: Raktáron
NYÍREGYHÁZA üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: 10525
Gyártó: BEHRINGER
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (S)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Leírás

Behringer CMD STUDIO 2A DJ kontroller (Használt cikk)
Használt termék, újszerű állapotban!

MIDI kontroller típus DJ vezérlő

Csatornák 4

Szoftver kompatibilitás Nem

Speciális funkciók 3-band EQ, USB/Audio interfész

A kompakt és hihetetlenül könnyen hordozható CMD STUDIO 2A bármikor képes hangulatot teremteni. Teljesítsd ki a fellépésed ezzel a lágy érintésű, professzionális tulajdonságokkal felvértezett, kétdekkes DJ MIDI kontrollerrel és 4 csatornás hangkártyájával! Mivel jó vagy abban, amit csinálsz, csak a leglágyabb, érintésérzékeny jog-tárcsák tudják megadni azt a pontosságú hangszínhajlítást, vagy scratch szólót, ami élő legendává tett - vagy csak tenni fog! A CMD-STUDIO-2A-val uralni fogod az éjszakát!

Ez a teljes DJ-a-dobozban szett egy hihetetlen kétdekkes, beépített hangkártyás DJ kontrollert tartalmaz, amihez a sziklakemény Image Line Deckadance 2 LE szoftvert is mellékeltük. A hihetetlen STUDIO 2A mindened lefedi. Két dekkjéhez hozzákötheted a számítógéped és az MP3 lejátszód is, így a teljes zenetárad felhasználhatod, hogy told a partit! Adunk hozzá egy utalványt is, amivel az Image Line erőteljes Deckadance 2 LE szoftverét szerezheted meg, így neki is állhatsz hihetetlenül dinamikus szettek létrehozásának - olyan sebességgel és könnyedséggel, amit csak egy világklasszis vezérlőfelületen tudsz kihasználni, mint a CMD STUDIO 2A.

A STUDIO 2A nagy, érintésérzékeny jog-tárcsái lágy, professzionális érzetet keltenek. Ez a legkifejezőbb alkatrésze minden kontrollernek - és a mieink azt az irányítást adják, amit elvársz egy természetes hangzású scratch előadáskor. A STUDIO 2A nagy precizitású jog tárcsái tökéletes vezérlést adnak a hangszínhajlításokhoz, így garantáltan fenntartod a hangulatot!

A hihetetlen STUDIO 2A ugyanazt az érzetet és kezelési élményt nyújtja, mint a legdrágább kontrollerek. A teljes értékű keverő-szekciója crossfadert és két csatorna-fédert, 3 sávos EQ-t, cue lehetőséget, könyvtár navigációt és zenebetöltő gombokat is tartalmaz, így teljes vezérlést biztosít a DJ szoftver fölött. A beépített navigáció segítségével emberfeletti sebességgel böngészheted át a zenetárad, így akármikor magasabb fokozatba kapcsolhatod a bulit!

Még egy 4 csatornás hangkártyát is beleépítettünk, mert mindenre gondolunk. A legjobb minőségű 24-Bites konverterek és ultraalacsony késleltetésű Windows és Mac OS X kompatibilitása miatt a zenéd mindig jól fog szólni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek