Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kustom KG100HFX gitárerősítő fej és Kustom KG412 gitár hangláda (Használt cikk)

Ár:
98.900 Ft
Egységár: 98.900,00 Ft/Szett
Elérhetőség: Raktáron
Használt termék! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
KISVÁRDA üzletben: Raktáron
NYÍREGYHÁZA üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Cikkszám: 11712
Gyártó: KUSTOM
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (B)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:szett

Facebook Rajongók

Leírás

Kustom KG100HFX gitárerősítő fej és Kustom KG412 gitár hangláda (Használt cikk)

Kitűnő állapotban, alig használt!

Kustom KG100HFX
gitárerősítő fej: Kustom KG100HFX, teljesítmény: 100 Watt, 2 csatorna: Lead, Rhythm, hangszín szabályzó (mély, közép, magas), 2 effekt: Reverb, Delay, Chorus, Gain kapcsoló, Solo Boost kapcsoló, effekthurok, külső hangszóró kimenet, fejhallgató kimenet, Aux bemenet, opcionális lábkapcsoló, méretek: 235 x 582 x 240 mm, súly: 10 kg

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Kustom ® KG100HFX egy klasszikus 100 wattos gitárfej. Két csatornát kínál (ritmus és ólom), hangnyílást és digitális effektusokat. Bár különféle hangszórók széles skálájával működik, elsősorban a Kustom KG412 hangszóróval való használatra tervezték. Ez azért van, mert minden 100 wattját átadja ennek a 4 ohmos szekrénynek.

Rhythm csatornája van, tiszta, dinamikus hangokkal, amelyek ideálisak a zenei stílusok széles skálájához. A Gain segítségével robusztus Classic Rock hangokat kaphat a Lead csatornáról. A különálló basszus-, közép- és magas hangjelzések lehetővé teszik a játékosok számára, hogy szükség szerint finomhangolják a hangzást és a zenei ízlésüket.
Ezenkívül beépített KG100HFX visszhangot és késleltetést kínál, amelyek az erősítő előlapján aktiválódnak. A kórus mindezt puha csillogással gazdagítja.

Mint minden KG erősítő, ez egy kiegészítő bemenetet kínál MP3 vagy CD lejátszóhoz való csatlakozáshoz, amelyet háttérzene gyakorlásakor használhat. Van egy 1/8 hüvelykes fejhallgató bemenet is. Tehát otthagyhatja a hangszórót a próbateremben, hazaviheti a fejét, és csendben gyakorolhat fejhallgatóval. Az effekt hurok küldési és visszatérési aljzattal rugalmasságot biztosít, ha külső effektekkel és processzorokkal játszik.
A KG100HFX kétgombos lábkapcsolóval használható a csatornaváltáshoz és a "rejtett" funkciókhoz - a hangerő növeléséhez. Ez a funkció ideális szólók lejátszásához és saját kiemeléséhez zenekarral való játék közben. (A Kustom KACFS201 lábkapcsoló ezzel a fejjel használható.)

Kustom KG412
gitár hangláda: Kustom KG412, teljesítmény: 120 Watt (240 Watt csúcs) / 4 Ohm, hangszóró: 4 x 12" Kustom, méretek: 702 x 695 x 325 mm, súly: 26.3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Használt termék! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül, szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
59.000 Ft