Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kustom KG100HFX gitárerősítő fej és Kustom KG412 gitár hangláda (Használt cikk)

Ár:
98.900 Ft
Egységár: 98.900,00 Ft/Szett
Elérhetőség: Raktáron
Használt termék! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
KISVÁRDA üzletben: Raktáron
NYÍREGYHÁZA üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: 11712
Gyártó: KUSTOM
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (B)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:szett

Facebook Rajongók

Leírás

Kustom KG100HFX gitárerősítő fej és Kustom KG412 gitár hangláda (Használt cikk)

Kitűnő állapotban, alig használt!

Kustom KG100HFX
gitárerősítő fej: Kustom KG100HFX, teljesítmény: 100 Watt, 2 csatorna: Lead, Rhythm, hangszín szabályzó (mély, közép, magas), 2 effekt: Reverb, Delay, Chorus, Gain kapcsoló, Solo Boost kapcsoló, effekthurok, külső hangszóró kimenet, fejhallgató kimenet, Aux bemenet, opcionális lábkapcsoló, méretek: 235 x 582 x 240 mm, súly: 10 kg

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Kustom ® KG100HFX egy klasszikus 100 wattos gitárfej. Két csatornát kínál (ritmus és ólom), hangnyílást és digitális effektusokat. Bár különféle hangszórók széles skálájával működik, elsősorban a Kustom KG412 hangszóróval való használatra tervezték. Ez azért van, mert minden 100 wattját átadja ennek a 4 ohmos szekrénynek.

Rhythm csatornája van, tiszta, dinamikus hangokkal, amelyek ideálisak a zenei stílusok széles skálájához. A Gain segítségével robusztus Classic Rock hangokat kaphat a Lead csatornáról. A különálló basszus-, közép- és magas hangjelzések lehetővé teszik a játékosok számára, hogy szükség szerint finomhangolják a hangzást és a zenei ízlésüket.
Ezenkívül beépített KG100HFX visszhangot és késleltetést kínál, amelyek az erősítő előlapján aktiválódnak. A kórus mindezt puha csillogással gazdagítja.

Mint minden KG erősítő, ez egy kiegészítő bemenetet kínál MP3 vagy CD lejátszóhoz való csatlakozáshoz, amelyet háttérzene gyakorlásakor használhat. Van egy 1/8 hüvelykes fejhallgató bemenet is. Tehát otthagyhatja a hangszórót a próbateremben, hazaviheti a fejét, és csendben gyakorolhat fejhallgatóval. Az effekt hurok küldési és visszatérési aljzattal rugalmasságot biztosít, ha külső effektekkel és processzorokkal játszik.
A KG100HFX kétgombos lábkapcsolóval használható a csatornaváltáshoz és a "rejtett" funkciókhoz - a hangerő növeléséhez. Ez a funkció ideális szólók lejátszásához és saját kiemeléséhez zenekarral való játék közben. (A Kustom KACFS201 lábkapcsoló ezzel a fejjel használható.)

Kustom KG412
gitár hangláda: Kustom KG412, teljesítmény: 120 Watt (240 Watt csúcs) / 4 Ohm, hangszóró: 4 x 12" Kustom, méretek: 702 x 695 x 325 mm, súly: 26.3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Használt termék! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül, szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
59.000 Ft
Használt termék! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
40.000 Ft